Családi napot tartott a Mezőföldvíz Kft.

Kovács István ügyvezető. Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

– Fontos, hogy legalább évente egyszer a Társaság összes munkatársa találkozzon egymással – mondta köszöntőjében Kovács István ügyvezető a Mezőföldi Regionális Víziközmű Kft., közismert nevén Mezőföldvíz Kft. idei családi napján, amit hagyományosan a paksi strandon tartanak nyár végén. Kovács István arról is beszélt, hogy a Társaságnál folyamatban lévő változások miatt is fontos volt a személyes találkozó, hogy megismerjék a munkatársak az új vezetést, gondolataikat, az új kollégákat. – A változás és a célok az elmúlt fél évben arról szóltak, hogy megfeleljünk a Paks II. beruházásnak, és a jövőben is fontos lesz, hogy a lehető legnagyobb mértékben támogassuk a projektet, amiért mindent meg fogunk tenni – húzta alá. Utalt arra a települési víziközmű-tervezési feladatok ellátásáról szóló szerződésre, amelyet augusztus 26-án írtak alá Szabó Péter, Paks polgármestere, a Paks és Térsége Közműfejlesztési és Beruházási Önkormányzati Társulás elnöke, Décse Sándor, az AQUAREA Mérnöki Vállalkozási és Szolgáltató Kft. ügyvezetője és Zajzon Imre, az Aqualine Z+Z Szolgáltató Kft. ügyvezetője Pakson.

Szabó Péter, Paks polgármestere. Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

Szabó Péter polgármester ezzel kapcsolatban elmondta, hogy a térség több településére vonatkozóan 2,5 milliárd forint értékű tervezési szerződést írtak alá a Paks II. beruházáshoz kapcsolódóan, aminek keretében mind az ivóvíz, mind a szennyvízelvezetés, mind a csapadékvízelvezetés területén komoly tervezési munka indul, és jövőre már a kivitelezés is megkezdődhet. – Önök nélkül ez a munka elképzelhetetlen, megoldhatatlan, számítunk Önökre – húzta alá a polgármester, aki a társult települések vezetői és a lakosság nevében is megköszönte a Mezőföldvíz Kft.-nél dolgozók munkáját. A Társaság családi- és sportnapjára Süli János tárca nélküli miniszter is ellátogatott.

Fotó: Szaffenauer Ferenc/Paksi Hírnök

A rendezvényre készültek a szervezők gyermekprogramokkal, és megjelent a palettán többek között a kispályás labdarúgás, az asztalifoci és az asztalitenisz. A játékok és sport közben elkészültek az ételek is. Az eseményen köszöntötték a 2020-ban és a 2021-ben jubiláló munkatársakat.

2020: Borbély Pál (35) Paksi Főmérnökség, Csegezy Zsolt (25) Bonyhádi Főmérnökség, Hollentunder István (15) Bonyhádi Főmérnökség, Kis Imre (20) Paksi Főmérnökség, Knyúr István (20) Pécsváradi Főmérnökség, Koller Tamás (20) Pécsváradi Főmérnökség, Kovács Sándor (10) Paksi Főmérnökség, Krum Zsolt (25) Bonyhádi Főmérnökség, Meczker Ádám (25) Paksi Főmérnökség, Reichardt László (25) Labor, Sebestyén Márton (10) Bonyhádi Főmérnökség, Szigeti Pál (40) Paksi Főmérnökség, Szigeti Tamás (10) Paksi Főmérnökség, Sztancs Gábor (25) Bonyhádi Főmérnökség, Tapasztó Mihály (15) Bonyhádi Főmérnökség, Tumpek József (10) Paksi Főmérnökség.

2021: Fillér Imréné (10) Központ, Kaiser Zoltán (20) Bonyhádi Főmérnökség, Lippai Erzsébet (10) Labor, Mukli Gábor (40) Paksi Főmérnökség, Nemes János (30) Bonyhádi Főmérnökség, Till János (30) Paksi Főmérnökség, Váci Zsolt (30) Paksi Főmérnökség.