Város napja – forgalomkorlátozások a lakótelepen

A Város Napja rendezvény miatt a Csengey Dénes Kulturális Központ illetve a Kis Montázs parkolóját 2021. szeptember 1-én 8 órától 4-én 23 óráig lezárják. Az otthagyott autókat a tulajdonos költségére elszállíttatják.

A Pepco illetve a Spar parkolóját szeptember 2-án 8 órától 4-én 23 óráig szintén lezárják a rendezvény miatt, az otthagyott autókat a tulajdonos költségére elszállíttatják. A Pepco parkoló első felében a rendezvény ideje alatt Taxi parkolókat alakítanak ki, hogy ne az úton kelljen várakozniuk az utasokra.

A szeptember 4-i város napi felvonulás miatt lezárják a Pollack Mihály utca–Építők útja kereszteződés, az Építők útját, az Építők útja–Kishegyi út kereszteződést, a Kishegyi utat a Barátság útjáig, valamint a Barátság útját az Atom térig 8 órától 10 óráig szakaszosan. A lezárást a biztonsági szolgálat, illetve a rendőrség biztosítja, valamint a forgalom irányítását is.

A színpadi és egyéb rendezvények miatt lezárják a Gagarin utcát a Kishegyi úttól az Ifjúság útjáig szeptember 3-án 14 órától 4-én 23 óráig.

A Város napja programjáról itt írtunk.

Fotó: Paks Facebook-oldala/illusztráció