Városmarketing Gyémánt-díjat kapott Paks

Városmarketing Gyémánt-díjat kapott Paks, amellyel nyolcra emelkedett a Magyar Marketing Szövetség évente meghirdetett pályázatán elnyert elismerések száma, jelentette be Szabó Péter ma (09.17.) sajtótájékoztatón. A polgármester elmondta, hogy a díjat a városfejlesztési projektek marketing programjai, kampányai kategóriában nyerte el az önkormányzat az Atomváros – zöldváros elektromos buszok Pakson elnevezésű projekttel. – Pakson 2021. február 1-től kizárólag elektromos buszokkal működik a városi tömegközlekedés, és egyik fontos eleme annak a törekvésünknek, hogy zöldváros legyen Paks. Az új rendszerben növekedett a járatsűrűség, a város olyan területeit is sikerült bevonni a tömegközlekedésbe, amit korábban nem, illetve nagy hangsúlyt fektetünk az elektromos buszközlekedés népszerűsítésére. Mindezt díjazta a szövetség – összegzett Szabó Péter.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

A Városmarketing gyémánt elismerő védjegyet az a pályázó-szervezet kaphatja meg, amely a pályázat benyújtásával bizonyítja, hogy a meghirdetett kategóriák valamelyikében, a pályázati időszakban eredményes, az értékelési kritériumoknak megfelelő, a szakmai zsűri által színvonalasnak értékelt városmarketing tevékenységet végzett. A Városmarketing gyémánt védjegy az adott év, adott kategóriában megvalósított marketing tevékenységét, s nem általában a szervezetet, pályázót minősíti, olvasható a varosmarketingdij.hu honlapon.

Nem először vett rész és nyert díjat Paks az országos városmarketing versenyen. Ahogy korábban írtunk róla, a város vezetése a turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoport létrehozása óta kiemelten kezeli a városmarketinget. A városra váró fejlesztések, beruházások mellett kiemelten fontosnak tartja, hogy Paks pozitív imázsának építésén is dolgozzon, ehhez minél többféle marketingeszközt, innovatív ötletet használjon a jövőben is.