Állásbörzék aktív résztvevője a Paks II. Zrt.

Nagy érdeklődés övezte a Paks II. standját az Óbudai Egyetem állásbörzéjén. A cég több hasonló rendezvényen is megjelenik a közeljövőben.

Fotó: paks2.hu

Két napon keresztül, október 5-én az óbudai, 6-án pedig a pesti campuson várta az álláskeresőket a Paks II. Zrt. az Óbudai Egyetem állásbörzéjén. A társaság standját több száz érdeklődő kereste fel, és tájékozódott az aktuális karrierlehetőségek mellett a projekt aktualitásairól.

– Kimagasló érdeklődést tapasztaltak a különböző szakterületekről Társaságunkat képviselő kollégáink mindkét napon: elsősorban egyetemi hallgatók és pályakezdők tájékozódtak a társaság által kínált szakmai gyakorlat és a részmunkaidős munkalehetőségek kapcsán, de sokan voltak kíváncsiak a projekt műszaki részleteire is – összegezte Mittler István, a Paks II. Zrt. kommunikációs igazgatója. Hozzátette: egy atomerőmű tervezése, építése és üzemeltetése egyaránt izgalmas feladat, ami sok fiatal érdeklődését felkelti.

A Paks II. beruházásban rengeteg jól képzett szakemberre van szükség, nekik a projekt teljes életpályát felölelő karrierlehetőséget kínál.

A következő hetekben újabb rendezvényeken találkozhatnak a Paks II. Zrt.-vel az álláskeresők: október 13-14. között a Műegyetemi Állásbörzén, október 20-21. között a JOB4me virtuális eseményen, október 27-én pedig a Debreceni Egyetem állásbörzéjén képviselteti magát a társaság. Mindemellett novemberben a Dunaújvárosi Egyetemen is várják majd a Paks II. Zrt. munkatársai az érdeklődőket.

(Forrás: paks2.hu)