Ők kaptak Céggyűrű kitüntetést

Harmincadik alkalommal adták át az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. legrangosabb elismerését a Céggyűrű kitüntetést. Ennek az elismerésnek az adja a varázsát, hogy mögötte a kollégák javaslatai állnak, az ő aláírásaik teszik becsesebbé. Ebben az évben ötvenhat munkatársra érkezett javaslat, így ez alkalommal sem volt könnyű helyzetben a kuratórium, hiszen minden esztendőben huszan vehetik át a kitüntetést kiemelkedően jól végzett munkájuk elismeréseként.

Fotó: Tolnatáj Televízió

Céggyűrű kitüntetésben részesült 2021-ben Ágh Mária, Bagi Zoltán, dr. Körmöczi-Lakatos Andrea, Egyed József, Fekti Lászlóné, Hesz Ádám, Imre János, Kiss Gábor, Kohlmann Béla, Mátyási László, Mittler László, Nyitrai János, Orosz József, Páskuly Gyula, Potyondi Ágnes, Ragoncsa István, Takács Miklós, Tóth Zoltán Sándor, Turánszki Larisza, Varga László.

– A kiemelkedő egyéni teljesítmények elismerése mindig a vállalati kultúránk része volt. Fontosnak tartjuk megőrizni ezt az értéket, hiszen ezeken a kitüntetéseken keresztül tudunk egyrészt példát, irányt mutatni azoknak a kollégáknak akik még nem részesültek ilyen elismerésben, illetve azokat a kollégákat akik a kitüntetettek közé kerülnek, tovább motiválni, visszajelzést adni nekik arról, hogy jó úton járnak – nyilatkozta Pekárik Géza vezérigazgató a díjátadó után.