Nyitvatartási rend a Mezőföldvíz ügyfélszolgálati irodáiban

A szolgáltató ezúton tájékoztatja a felhasználókat, hogy a Mezőföldvíz Kft. 2022. március 18-tól megnyitotta az ügyfélszolgálati irodáit személyes ügyintézésre a koronavírus pandémiás időszakot megelőző normál ügyfélfogadási rendben. A paksi ügyfélszolgálat nyitvatartási rendje (7030 Paks, Kölesdi út 46. sz.) eszerint: hétfő, szerda, csütörtök, péntek 8-14 óra, kedd 7-19 óra. (A Mezőföldvíz Kft. ügyfélfogadási pontjai – mobil ügyfélszolgálatok – továbbra is zárva tartanak.)

Az ügyintézés során a maszk használata nem kötelező, de kérik, hogy azok az ügyfelek, akiknek felsőlégúti panaszaik vannak (pl. nátha, köhögés) a saját és a cég munkatársai egészségének védelme érdekében döntsenek felelősségteljesen a személyes ügyfélszolgálati szolgáltatás igénybevételéről, illetve az orrot és szájat eltakaró maszkhasználatról az esetleges fertőzések további elkerülése érdekében.

A személyes ügyfélszolgálat mellett továbbra is fennáll a lehetőség a postai úton, emailben, vagy telefonon történő ügyintézésre: Mezőföldvíz Kft., 7030 Paks, Kölesdi út 46. sz., email: ugyfel@mezofoldviz.hu, telefon: 06 (80) 442 442.

A szolgáltató tájékoztatja a felhasználókat, hogy 2022. március 26-án (idén ez munkanap) a Mezőföldvíz Kft. személyes ügyfélfogadási irodái zárva tartanak, az ügyfélszolgálattal kizárólag call centeren keresztül tudják felvenni a kapcsolatot reggel 8 és 12 óra között. Természetesen a műszaki hibabejelentés a 06 (80) 442 442-es telefonszám 3. menüpontjának hívásával a nap 24 órájában változatlanul elérhető.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com