Megjelentek az energetikai felújítást támogató pályázatok

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/illusztráció

Paks Város Önkormányzata pályázatot hirdet az iparosított technológiával épült lakások tulajdonosai, tulajdonosi közösségei energiamegtakarítást eredményező beruházásainak támogatására. Pályázatot nyújthatnak be az önkormányzathoz az iparosított technológiával 2006 előtt épült lakások és lakóépületek energiamegtakarítást eredményező felújításának, korszerűsítésének támogatására.

Paks Város Önkormányzata pályázatot hirdet a hagyományos technológiával épült lakások tulajdonosai, tulajdonosi közösségei energia megtakarítást eredményező beruházásainak támogatására is. A pályázattal a Paks város közigazgatási területén hagyományos technológiával 2006 előtt épült lakások és lakóépületek esetén igényelhető a támogatás.

A pályázatok benyújtására mindkét esetben 2022. május 9-én reggel 8 és 16 óra között lesz mód. A 2022. május 9. előtt benyújtott pályázatokat a kiírásnak megfelelően nyilvántartásba veszik, de azokat vizsgálat nélkül elutasítják.

A pályázati felhívással kapcsolatos kérdéseket előzetes időpont-egyeztetést követően személyesen a paksi polgármesteri hivatalban (7030 Paks, Dózsa György út 55–61.) Hrivikné Neidert Nóránál hétfőn, kedden, szerdán 8 és 15.30 között és pénteken 8 és 12 óra között, telefonon a 75/500-580-as számon vagy emailben az energetika@paks.hu címen lehet feltenni.

A részletes pályázati felhívások és a kitöltendő adatlapok elérhetők a város honlapján, a lakossági pályázatok menüpont alatt, ide(hagyományos technológia) és ide(iparosított technológia) kattintva is elérhetők.