Pakson kampányolt az Egységben Magyarországért jelöltje

Bérlakásépítéssel segítené Pakson és a térségben a fiatalok lakáshoz jutását Bencze János, az Egységben Magyarországért Tolna megye 3. számú választókerületében induló országgyűlési képviselő-jelöltje. Bencze János arról is beszélt sajtótájékoztatón, hogy emelnék a családi pótlékot.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Kampánysorozatában kedden (03.29.) ismét a Paksi Pákolitz István Városi Könyvtár elé várta a szimpatizánsokat Bencze János. Az egységben Magyarországért országgyűlési képviselő-jelöltje öt nappal a választás előtt azt mondta, tisztázni kell az atomerőmű bővítés jelenlegi helyzetét, szerinte ugyanis van reális alapja, hogy Paks II.-nél komoly problémák vannak. Tisztáznák, hogy milyen jövő vár a térségre, milyen jövő vár a városra.

Bencze János arról is beszélt, hogy a családtámogatásokat úgy alakítanák át, hogy minden magyar ember, minden magyar gyermek tisztességes, becsületes jövőhöz jusson. Pakson és az egész térségben is szeretnének egy bérlakásépítési programot, hogy a fiatalok tisztességes áron tisztességes lakhatáshoz jussanak. Április 4-től duplájára emelné az Egységben Magyarországért a családi pótlékot. Bencze János a térségben élők sorsának jobbra fordulásáért dolgozna a parlamentben.

A választókerület mellékúthálózatának újjáépítését kiemelten kezelné a Fürged-Tamási szakaszon, továbbá az ivóvízhálózat átfogó rekonstrukcióját is elvégeztetné. Elérhető és minőségi orvosi ellátást, valamint elérhető állami szociális ellátást szeretne az idősek számára. Ehhez kéri a választók bizalmát Bencze János április 3-án.