Már látogatható a nyugdíjasklub újabb kiállítása

Az Atomerőmű Nyugdíjasklub Egyesület a 2022 a kézimunkák és képzőművészeti kiállítások éve a klubban programja keretében kiállításokat rendez klubtagjai alkotásaiból. Az ötlet a 2021 novemberében rendezett kiállításuk sikeréből fakadt, ahol 17 klubtag 9 alkotói ágban készített munkáit mutatták be. A 2022-es kiállítássorozatukban alkalmanként két-három kiállító tárja a közönség elé alkotásait különböző témakörökben (gyöngyékszer, patchwork, hímzés, horgolás, gobelin, festmény, rajz, kerámia, nemez, fa/fémszobor, üveggravírozás), a szervezet székhelyén (Paks, Gesztenyés u. 26. jégpálya mögött).

Fotó: TelePaks-Paksi Hírnök Facebook-oldal

Az öröm útja fonalból című júniusi tárlaton Laszlóczki Józsefné, Veres Erzsébet és Zalakovits Jánosné alkotásait ismerhetik meg, amelyek többségét örömforrásként, szeretetajándékként, kívánságra készítettek. Az alkotók örömmel vették kezükbe a fonalat, amivel horgoltak, hímeztek, és a sima egyenes fonalból, az üres anyagból a változás útján végül lelket melengető, szemet gyönyörködtető szépségek születtek.

A látogatóknak lehetőségük van találkozni a kiállítókkal, és így bővebb ismeretet szerezni az alkotásokról, valamint a készítés folyamatáról. A kiállítás június 7. és 27. között hétfői és keddi napokon (13-14., 20-21., jún. 27.) 13 és 18 óra között között látogatható. A kiállítás látogatásának tervezhetősége és szervezhetősége érdekében szívesen fogadják az előzetes bejelentkezést a szervezők: Lovászi Zoltánné 20/411-0620 és Kerepesi Ottóné 20/209-4392.