Újabb Városmarketing Gyémánt díj Paksnak

Városmarketing Gyémánt díjat kapott Paks, amellyel kilencre emelkedett a Magyar Marketing Szövetség évente meghirdetett pályázatán elnyert elismerések száma, jelentette be Szabó Péter polgármester sajtótájékoztatón, amit Galazek Viktóriával, az Atomcity márkamenedzserével, a Paks Pont iroda vezetőjével tartottak.

Szabó Péter polgármester elmondta, hogy a díjat a marketingstratégiai, márka és identitásépítési, arculati program kategóriában nyerte el az önkormányzat, a pályázatban az Atomcity Brand és a Paks város közötti arculatfejlesztési kooperációt mutatták be. – A brandépítők és az önkormányzat együttműködése már több projektben megvalósult, ilyen a babacsomag, valamint az elsősök és a végzősök ajándékcsomagja, melyekkel mind a lokálpatriotizmust kívánjuk erősíteni – mondta a polgármester, hozzátéve, hogy a marketingtevékenység egy város életében is fontos, hiszen általa megmutathatja a települést és értékeit.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Galazek Viktória azt mondta, az önkormányzattal immár hat éve, a márka megalapítása óta jó a kapcsolat. – Nem is tudnánk talán együttműködni, ha emberileg nem találnánk meg azokat a közös pontokat és elképzeléseket, amivel ezt a márkát, illetve a város és a márka közötti kapcsolatot lehet építeni. A brandnek és a városvezetésnek is fontos, hogy a lakosok ezeket az értékeket és a lokálpatrióta szemléletet megismerjék, át tudják venni és tovább tudják vinni – összegzett, kiemelve, hogy a Gyémánt díj visszaigazolás a brand számára arról, hogy jól végzik tevékenységüket.

Nem először vett részt, és nyert díjat Paks az országos városmarketing versenyen, ez volt a kilencedik elismerés. Ahogy korábban is írtunk róla, a város vezetése a turisztikai, városmarketing és kommunikációs csoport létrehozása óta kiemelten kezeli a városmarketinget. A városra váró fejlesztések, beruházások mellett kiemelten fontosnak tartja, hogy Paks pozitív imázsának építésén is dolgozzon, ehhez minél többféle marketingeszközt, innovatív ötletet használjon a jövőben is.

TelePaks Híradó: