Ők kaptak 2022-ben Céggyűrű kitüntetést

Huszan vehettek át céggyűrűt az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. október 13-án tartott ünnepi estjén. Az elismeréseket Pekárik Géza, a cég vezérigazgatója adta át. Mint mondta, komoly értékrendet képvisel a vállalat, a céggyűrű jelöltek listája pedig ezt hivatott tovább örökíteni.

Több mint három évtizede alapította az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. a legrangosabb elismerését a Céggyűrű kitüntetést. A hagyományokhoz hűen idén is húsz munkavállaló vehette át az elismerést.

Pekárik Géza, az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgaója. Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

A Csengey Dénes Kulturális Központban tartott esten Pekárik Géza vezérigazgató köszöntötte a díjazottakat és családtagjaikat. Azt mondta, hogy mindig sikerül húsz olyan kollégát példaként állítani a kollektíva elé, akik kellő szaktudással, tapasztalattal és erkölcsi érzékkel rendelkeznek.

Céggyűrű kitüntetésben részesültek 2022-ben: Benkéné Ambach Erzsébet, Bodor Ferenc, Csapó András, Fazekas Attila, Hajnády György Zoltán, Kern Attila, Kovácsné Kiss Katalin, Kurucz András, Licker-Szabó Ágota, Mecker István, Siklósi Mátyás, Sóthy András, Steiner Endre, Szántóné dr. Mónus Edit, Szőke István, Tarnóy László, Varga Ferenc, Véha Edit, Vígh Károly, Zemkó Istvánné Andi.

Az elismerésnek az adja a különlegességét, hogy mögötte a kollégák javaslatai állnak, az ő aláírásaik teszik becsesebbé. Idén hetvennyolc jelölt közül választotta ki a kuratórium a díjazottakat. Pekárik Géza vezérigazgató kiemelte, hogy komoly értékrendet képvisel a vállalat, a céggyűrű jelöltek listája pedig ezt hivatott tovább örökíteni.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

TelePaks Híradó: