Márton-napi újboráldásra invitálnak

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal
Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal/archív felvétel

A Paksi Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete és Paks Város Önkormányzata szeretettel hív és vár minden bortermelő, borkedvelő és érdeklődő vendéget a november 5-én tartandó XVIII. ökumenikus Márton-napi újboráldásra a Sárgödör téren felállított rendezvénysátorba. A termelők vihetnek egy-egy palack 2022-es évjáratú újbort, amelyet az eseményen megáldanak, a borok azután haza is vihető.

Program:
16:00 köszöntők, újboráldás
17:45 Sárgödör téri Siller Nótakör dalcsokra
18.30 Medinai Tamburazenekar műsora
19.30 Soltész Rezső műsora
21.00 Gang Band rock and roll zenekar

Kísérőprogramok gyerekeknek-felnőtteknek: Liba-lak a FoltoZoo kialakításában, rajzfilmvetítés a Hirt-présházban, Márton-napi TOTÓ gyerekeknek.

Az esten lesz libacomb lakoma (sült egész libacomb, párolt lila káposzta, burgonya köret), ám ehhez elővételben váltott vacsorajegy szükséges, ami kapható a Paks Pont turisztikai irodában (Dózsa György út 47.) vagy a Sárgödör téri Falatozóban, Adorján Mihálynál. A vacsorajegy ára 5.900 forint. A helyszínen kapható lesz libaburger, libazsíros kenyér, libatepertős kenyérlángos, libamájas lángos, forralt bor és a Kovács Pince borai.

A CLLD projekt keretében megvalósuló rendezvényre a belépés díjtalan. A kulturális programok szervezője a Csengey Dénes Kulturális Központ. További információkért ide kattintson.