Nyitott Paks – Zsibvásár és tematikus programok

Zsibvásárt tartanak november 26-án és 27-én, mindkét napon 10-től 14 óráig a Csengey Dénes Kulturális Központban, amire várják a jelentkezéseket. Az értékesítés ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a helyek száma korlátozott. A zsibvásár ideje alatt adománygyűjtést tartanak a Paks Kistérségi Szociális Központ részére, fogadnak tartós élelmiszereket, használt, de jó állapotú ruhákat, játékokat. További információ a plakáton.

Egy másik programra is felhívják a figyelmet. November 27-én és 28-án tematikus kézműves, kulturális és gasztronómiai programokra várják az érdeklődőket szintén a Csengey Dénes Kulturális Központba. Az első nap tematikája Pavlova kiállítás és gasztroprogram, a másodiké pedig Magyar Hunagrikumok – Gesztenyézés magyar módra. A részvétel ingyenes, mindenkit szeretettel várnak. Részletek a plakátokon.

A Zsibvásár és a kézműves, kulturális és gasztronómiai napok is a Belügyminisztérium és az Európai Unió által támogatott MMIA-2.2.16/7-2019-00001 azonosítójú, „Nyitott Paks” elnevezésű projekt keretében valósulnak meg.

(Indexkép: Pavlova-tora. Forrás: pixabay.com)