Folytatja a felkészülést a Paksi FC csapata

Forrás: paksifc.hu

A tabella hatodik helyén zárta a 2022-es évet Paksi FC NB I-es labdarúgócsapata. Idén, ahogy korábban, a bajnokság mellett kupamérkőzések is várják a játékosokat. Az ünnepek előtti felkészülési időszak után rövid szünet következett, majd január 2-án jött a folytatás. A csapat tagjai a hazai edzéseket követően Törökországba utaznak, ahol három mérkőzés vár rájuk. Luxemburgi, lengyel és szerb csapatokkal mérkőznek meg.

A törökországi edzőtábort követően a bajnokság előtt még két edzőmérkőzést játszik a Paksi FC, a Kozármisleny és Pécs csapata lesz az ellenfél. A bajnokság január 28-án folytatódik, a PFC csapata akkor Kisvárdára utazik. Az első hazai mérkőzést a Paksi FC a Ferencváros ellen játssza február 2-án.

A hazai meccsekre a jegyek és bérletek árusításának módja nem változott, továbbá a multifunkcionális jegyautomata is egész évben használható, tájékoztatott Méhes Tamás, a PFC és a Paksi SE kommunikációs vezetője. Hozzátette, hogy január 25-től kezdik meg a bérlet- és jegyárusítást. Az árakon idén nem emeltek.