Az első edzőmérkőzésről

Ahogy arról korábban beszámoltunk, január 7-től január 18-ig Törökországban, Belekben edzőtáborozik a Paksi FC NB I.-es labdarúgócsapata, és három mérkőzést játszik. Január 11-én a Jagiellonia Bialystok ellen lépett pályára a paksi csapat, a mérkőzés eredménye: Paksi FC – Jagiellonia Bialystok 1 – 2 (1 – 1).

Forrás: paksifc.hu

– A körülményekhez képest kimondottan elégedett vagyok. Szélvihar és zuhogó eső nehezítette a mérkőzésünket. Az első félidő jobban tetszett, jól és fegyelmezetten futballoztunk, arra mindenféle szempontból lehet építeni. A második játékrész hagyott kívánnivalót maga után. Azért vannak ugyanakkor az edzőmeccsek, hogy tanuljunk a hibákból. Remélem, a következő találkozónkon a most második félidős csapat is jobb formát hoz majd. Az első bekapott gól roppantul bosszant, hiszen addig helyzetbe sem kerültek a lengyelek, a tizenegyesük a mérkőzés végén pedig minimum kétes ítélet volt. Megyünk tovább, a játékosaink még nem frissek, ez látszott is, de mindenki kiválóan dolgozik. Keressük a kezdőcsapatunkat – értékelt a mérkőzés után Waltner Róbert vezetőedző a klub hivatalos honlapjának.

A Paksi FC a hivatalos honlapján a felkészülés minden mozzanatáról, így az edzőmeccsekről is folyamatosan beszámol. A harc a bajnoki pontokért január 28-án indul.