Programok és elismerések május 1-én

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal

A retró jegyében szervezte idei majálisát az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. A már hagyományos és nyitott program nem csupán a kikapcsolódásról szól, hanem a kiemelkedő munkateljesítményt nyújtó munkavállalók elismeréséről is. Harmincheten vehettek át Igazgatósági Nívódíjat: Tóth Zoltán Róbert, Fekete Zoltán, Kányi Krisztián László, Baranyi Krisztián, Jakabfi Gergely, Kern Zoltán, Knap Zoltán, Laszlóczki Péter József, Molnár András, Otterbein János, Pumerschein Zsolt, Siklósi Mátyás, Számel László, Szebényi Anita, Taba Gábor, Bencze János, Emmert Olivér, Horváth Márton, Horváthné Sümegi Andrea, Csötönyi Tamás, Farnek Tivadar, Gyergyovits Zsolt, Horváth László, Ijjas Norbert, Krausz Ádám, Marokity István, Nagy Lajos, Szántó István, Karácsony Sándorné, Nagy Zoltán, Tóth Éva, Czakói-Zakar Bernadett, Kun-Nyirati Tímea, Lócziné Darnai Krisztina, Dócziné Pravetz Anna, Hanolné Féhr Krisztina és Pirgi Valér József.

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal

A díjátadót délután tartották, de a program már jókor reggel elkezdődött a főzőverseny résztvevőinek érkezésével. A fakanalat ragadott csapatok közül a RAKO (raktározási osztály) csapata vitte a pálmát, második lett az MTO (munkairányítás támogató osztály) és harmadik az ÉPO (építészeti osztály) csapata. A sportpályán is folyt a küzdelem az elsőségért. A majális focikupán a győztes az ATOMIX Kft. Fegyveres Biztonsági Őrség szakágazat csapata lett, második az ASE AO (Atomstroyexport), harmadik a Biztonsági Igazgatóság formációja, és negyedik a Gyapa Derbi.

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal

A gyerekek ez alkalommal is sok játéklehetőség közül válogathattak, többek között ugrálóvárak, kézműves-foglalkozások, csillámtetoválás, csocsó, flipper, retró mesehősök szerepeltek a kínálatban. A színpadon egymást váltották helyi csoportok műsorukkal, zárásként pedig Balázs Klári és Korda György adtak koncertet.