Ők már vettek álomjegyet

A Ments Életet Közhasznú Alapítvány az ÉLD ÁT Utazási Iroda támogatásával, az MLSZ és a Montenegrói Labdarúgó Szövetség közreműködésével programot szervez beteg gyerekeknek. Ez nem más, mint egy álomutazást Montenegróba, ahol a magyar válogatott Eb-selejtező mérkőzésén szurkolhatnak, írják a paksifc.hu oldalon.

Az alapítvány ötven főt – minimum huszonöt gyermek és egy-egy szülő kísérő – szeretne busszal utaztatni és szállodában elhelyezni a négynapos út során. Ezeknek a gyermekeknek talán sosem volt lehetőségük arra, hogy lássák a tengert, de most ezt az élményt is átélhetik. A program résztvevői tengerparton tölthetnek három napot, hajókiránduláson vehetnek részt, majd szoríthatnak a magyar válogatottnak a mérkőzésen. Ez egy olyan élmény lesz számukra, amelyre mindig örömmel fognak visszaemlékezni.

Az előzetes számítások alapján mindennek több millió forint lesz a költsége. A pénz nagy részét mezárverésekből és ezer forintért vásárolható álomjegyekből szeretnék előteremteni, amire külön kampányt indítottak, de minden felajánlást hálával fogadnak.

Forrás: paksifc.hu

A kezdeményezéshez csatlakozott a Paksi FC, Böde Dániel meccsmezt küldött árverésre, illetve játékosaik már vásároltak álomjegyeket. További információ ide kattintva elérhető.