Új környezet várja a gyapaiakat a közösségi házban

Befejeződött a gyapai közösségi ház részleges felújítása. A beruházás részeként teljesen megújult a vizesblokk, a kisklub-helyiség és az előtér. A bejáratnál új nyílászárókat szereltek be. Az udvaron rámpát és mozgássérült parkolót alakítottak ki. Részlegesen a villamoshálózatot is kicserélték – tájékoztatott Siklósi Zoltán, a ZO-BAU Kft. ügyvezetője.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

Szabó Péter, Paks polgármestere a műszaki átadáson azt mondta, a felújítás célja az volt, hogy az épület közösségi tereit és kulturális célú infrastruktúráját korszerűsítsék, ezzel is támogatva a gyapai mikroközösséget. Hozzátette, hogy a jövőben folytatják az épület felújítását.

A közösségi ház kapuit várhatóan két hét múlva nyitják meg – emelte ki Heizler Zoltán. A részönkormányzati képviselő elmondta, hogy újra elindulhat az épületben az ügyfélszolgálat, így várhatóan heti három-négy napot nyitva tart majd a közösségi ház.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks

A projekt TOP-os és JETA pályázati forrásból, illetve Spiesz József önkormányzati képviselői keretéből valósult meg,  40 millió forintból. A kivitelezést a ZO-BAU Kft., az Irány Kft., és a Szi-Za Kft. végezték.

Fotó: Szép Zsóka/TelePaks