TPF pályázat – közeleg a beadási határidő

Hamarosan lejár a Tehetséges Paksi Fiatalokért Alapítvány által meghirdetett pályázat határideje. A pályázatokat a Polgármesteri Hivatal titkárságára várják szeptember 15-én 12 óráig.

Pályázni az általános iskola 5. osztályától az első diploma megszerzéséig tartó időszakban lehet, feltétel, hogy a pályázó állandó lakóhelye Paks vagy itt tanul. Pályázni lehet szakmai és tanulmányi teljesítménnyel, amely bizonyítja a pályázó eredményességét, tehetségét; megyei, regionális és nem központi szervezésű országos tanulmányi versenyen elért első helyezéssel; a központi szervezésű (minisztérium, hatóság, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara) országos tanulmányi versenyeken az első tizenöt helyezés valamelyikének elérésével; valamennyi művészeti ágban egyéni és csoportos alkotással, koncerteken, előadásokon, fellépéseken, irodalmi pályázatokon elért eredményekkel; valamint az országos szakszövetségek és a Magyar Diáksport Szövetség által szervezett versenyeken elért 1-3. helyezéssel (sport kategória esetén). Nem nyújtható be pályázat, amennyiben a pályázó az eredményét levelezős tanulmányi versenyen érte el, vagy 2022-ben díjazott volt ugyanabban a kategóriában.

Tanulmányi ösztöndíjra az pályázhat, aki tanulmányai során eddig tartósan kiemelkedő eredményt ért el és a 2023/2024-es tanévben valamelyik hazai felsőfokú intézmény nappali tagozatán utolsó éves hallgató lesz. A pályázó tanulmányi átlagának 4,5 fölött kell lennie a 2022/2023-as tanév mindkét félévében.

Pályázhatnak azok a felnőttek (egyénileg vagy csoportban), akik alapfeladatukon felül eredményes tehetséggondozó tevékenységet folytatnak. Felnőtt díjazására munkáltató is nyújthat be pályázatot.

A pályázatot írásban, az erre szolgáló űrlapon kell benyújtani, ami a részletes kiírással együtt beszerezhető a Paksi Polgármesteri Hivatal polgármesteri titkárságán, vagy letölthető a paks.hu honlapról. A pályázatokat a Polgármesteri Hivatal titkárságára várják szeptember 15-én 12 óráig. A sikeresen pályázókat az elbírálást követően értesítik, és meghívót kapnak a díjkiosztó ünnepségre.

A pályázattal kapcsolatban további információt Szabó Béla József (20- 376-7457) és Takács-Kern Ágnes (75-500-565) ad.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com