Szegedi Róbert az ASE új erőnléti edzője

Forrás: kosarlabda.ase.hu

Gyebrovszki Ádám távozása után Szegedi Róbert az Atomerőmű SE új erőnléti edzője, írják a kosarlabda.ase.hu oldalon. Szegedi Róbert az RSports Performance Studio megálmodója és tulajdonosa, ahol preventív módszerekkel zajló edzések mellett, a sportolók egyéni képességeiknek fejlesztése, illetve sérülések utáni rehabilitációja a cél.

– Tizennégy éve foglalkozok profi sportolókkal, a Sopron Basketnél négy, az SKC-nál három évig láttam el az erőnléti edzői feladatokat, mindemellett egyéni tréningeket is tartok. A csapatból a nyár folyamán folyamatosan együtt dolgoztam Darrin Govens-szel, Radics Gerzsonnal és a tengerentúlon szárnyait bontogató, korábbi ASE játékos Valerio-Bodon Vincenttel is. Nagyon nehéz helyzetbe csöppentem most bele, az alapozást nem tudtam megcsinálni a csapattal, de Gyebrovszki Ádám kollégám nagyon segítőkész volt és minden információt átadott, innen is szeretném megköszönni ezt neki és sok sikert kívánni – nyilatkozta Szegedi Róbert.

Gyebrovszki Ádám a 2022/2023-as szezon elején érkezett Paksra. A klubbal közös megegyezéssel bontottak szerződést, írták a kosarlabda.ase.hu honlapon.

Forrás: kosarlabda.ase.hu