Adománygyűjtést szervez a Paks Kistérségi Szociális Központ

A Paks Kistérségi Szociális Központ idén is szeretné szebbé tenni a nélkülöző családok karácsonyát, ezért Tegyük szebbé az ünnepet! elnevezéssel célzott adománygyűjtést hirdetnek.

Ennek keretében a következő felajánlásokat várják: tartós élelmiszerek (cukor, rizs, liszt, olaj, gabonafélék, száraztészta, konzervek, kávé, tea, stb.), tartós, nem romlandó édességek (akár szaloncukor vagy bejgli), gyümölcsök, vitaminok, étrend kiegészítők, bontatlan csomagolású tisztító-és tisztálkodási szerek, női higiéniai termékek, babaápolási termékek (pl.: pelenka), új vagy újszerű játékok, könyvek, állateledel (konzerv, száraztáp), utalványok stb. Ruhaneműt ez alkalommal nem gyűjtenek!

Az átadás megkönnyítése érdekében papír vagy saját készítésű karácsonyi ajándéktáskákban (méret nincs meghatározva) várják a támogatásokat. A cégek, magánszemélyek adományait 2023. december 14-ig 8 és 16 óra között fogadják a Paks Kistérségi Szociális Központban (Paks, Ifjúság útja 4.). Bővebb információ kérhető a szociális központ 75/830-487-es telefonszámán.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com