Kihirdették a fotópályázat eredményét

Megtartották Az Én Atomcitym Fotópályázat 2023 eredményhirdetését december 11-én az Erzsébet Nagy Szállodában, ahol Szabó Péter polgármester köszöntötte a megjelenteket, kiemelve, hogy örömmel fogadta a pályázatot, hiszen olyan képeket láthatunk, amelyek erősítik bennünk városunk szeretetét, a lokálpatriotizmust.

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal

A felhívásra hatvanöt pályamunka érkezett, amelyeket a Vincze Bálint, Czakó Balázs és Kövi Gergő alkotta zsűri értékelt. A pályázóktól egy-egy fotót vártak kedvenc paksi helyszíneikről. Harmadik helyezett lett Schmidt Aida, második Huszár László és első Móricz Norbert, aki fotójával a ködbe burkolózott ürge mezei hidat örökítette meg. A fődíj egy okostelefon volt, amit Paks Város Önkormányzatának támogatásával biztosítottak, emellett a dobogósok egy-egy serleget is átvehettek, valamint a zsűri által legjobbnak ítélt tíz fotó készítője is ajándékban részesült. A fotók felkerültek az Atomcity Kreatív Egyesület közösségi oldalára egy fényképmappába, a fotókra december 4. és 8. között várták a reakciókat. A legtöbbet Baksai Vivien fotója kapta, így ő nyerte el a közönségdíjat.

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal

Asztalos Norbert, az Atomcity Brand tulajdonosa, szervező azt mondta, sikeres volt a pályázat, a kiválasztott legjobb tíz fotóval terveik vannak, de ez legyen meglepetés, illetve terveik szerint a jövőben is meghirdetik majd a fotópályázatot, beépítve az újabb kiírásba a tapasztalatokat.