Nyílt borversenyt tart az egyesület

Nyílt borversenyt tart a Paks Sárgödör téri Présháztulajdonosok Egyesülete április 5-én 13.45-kor a Balogh Antal Katolikus Általános Iskola ebédlőjében.

A borversenyre fehérbor, fehér óbor, rozébor, sillerbor, vörösbor, vörös óbor és gyümölcsbor kategóriákban lehet nevezni. A mintákat április 2-tól 4-ig 16 és 19 óra között Kovács Mihály présházában (Sárgödör tér 50.) kell leadni. A mintákhoz üveget és a dugót korlátozott számban tudnak biztosítani. Minden mintából két palackkal kell leadni, amelyek ezután az egyesület tulajdonába kerülnek, a verseny után nem vihetők haza, mert az eredményhirdető vacsorán kóstoltatás is lesz. A nevezési díj minden résztvevőnek 500 forint mintánként, a harmadik mintától nincs nevezési díj.

A zárt körű borbírálatot Módos Ernő, az Alisca Borlovagrend Nagymestere, borbíró vezetésével az egyesületünk borbírói és meghívott borbírók végzik.

A bírálat vegyespörkölt vacsorával zárul, amelyre jegyeket a minták leadásakor lehet megvásárolni. Nevezőknek a vacsorajegy ára 3.500 forint, érdeklődőknek pedig 5.000 forint Információ, kapcsolattartó, előzetes jelentkezés: Kovács Mihály, tel.: 20/316-42-21.

A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com
A kép illusztráció. Fotó: www.pixabay.com