Bemutatta jelöltjeit a PDF

Mind a nyolc egyéni választókerületben számít a választópolgárok támogatására a Paksi Deák Ferenc Egyesület. Polgármesterjelöltjük Heringes Anita ma (04.03.) mutatta be hivatalosan csapatát, akik júniusban indulnak a képviselői pozíciókért.  

Fotó: TelePaks

– Abban hiszek, hogy csak jó csapattal lehet jó városvezetést alkotni. Ez egy igazán jó csapat, akikkel most elindulnunk – mondta Heringes Anita, a Paksi Deák Ferenc Egyesület polgármesterjelöltje, aki sajtótájékoztatón mutatta be a PDF képviselő-jelöltjeit. Az egyes körzetben Molnár József, a kettesben Nagy Balázs, a hármasban Horváth Zoltán, a négyesben Mezősi Árpád, az ötösben Kudorné Szanyi Katalin, a hatosban Barnabás István, a hetesben Weisz Mátyás, a nyolcas Spiegel György indul a képviselői pozícióért.

Heringes Anita arról is beszélt, hogy élhető várost, igazi közösséget szeretnének. A lokálpatriotizmust egy fontos kifejezésnek tartják, ezért a civil szervezetek erősítésének is kiemelt szerepet szánnak. Elmondta továbbá, hogy a városvezetésnek arra kell vigyáznia a következő öt évben, hogy az itt élők azt érezzék, hogy értük dolgozik a testület. Ehhez kérik a választók bizalmát június 9-én.

A jelöltek mindegyikének kiemelten fontos Paks szeretete. Azt ígérik, hogy sok ügyben kikérik majd a lakosság véleményét. Mint mondták, a körzetekben élők javaslatai nagy hangsúlyt kapnak majd a beruházások, fejlesztések, felújítások előtt.

Úgy látják a pártpolitikának nincsen helye a városvezetésben, ezért ennek mellőzésével kívánják végezni a munkát.