Programismertető az Atom téren

Országjárása során Dombóvárt és Szekszárdot követően Paksra is ellátogatott Magyar Péter. A TISZA Párt EP listavezetője a Csengey Dénes Kulturális Központ lépcsőjén mondott beszédet április 25-én. Kiemelte, hogy június 9-én számít a választópolgárok bizalmára, mert szerinte komoly változásra van szükség Magyarországon.

A látogatókkal kezet fogott, és volt, akivel közös képet készített Magyar Péter. Országjárása során Tolna vármegyét is érintette a TISZA Párt Európai Parlamenti listavezetője. Április 25-én csütörtökön Pakson a Csengey Dénes Kulturális Központ lépcsőjén mondott beszédet. Kifejtette, hogy kezdőlépésként csatlakoznának az Európai Ügyészséghez, és zéró toleranciát hirdetnének a korrupció minden formájával szemben, ezzel párhuzamosan hazahoznák az országunkat megillető több ezer milliárd forintot, amelyet Brüsszel jelenleg is blokkol.

Forrás: TelePaks

Magyar Péter hozzátette, a jövőben sokszorosára emelnék a családi pótlékot és inflációkövetővé tennék azt. Rendeznék az ápolók és a szociális szférában dolgozók bérét, megszüntetnék a propagandát, és átalakítanák a diákétkeztetést. A programismertető során elhangzott, hogy a TISZA Párt több nyelven beszélő, tapasztalt jelöltekkel végezné a munkát az Európai Parlamentben. Ehhez is kéri a választók bizalmát június kilencedikén.

A jelenlévőknek lehetőségük adódott arra is, hogy az országjárás paksi állomásán kérdezzenek a TISZA Párt listavezetőjétől.