Tájékoztató az ötletekről

Bejárta a körzetet és több mint négyszáz lakóval egyeztetett az elmúlt időszakban Tóth Imre. A 2. számú választókerület Fidesz-KDNP-s képviselőjelöltje a begyűjtött lakossági véleményeket május 17-én sajtótájékoztatón ismertette.

Forrás: TelePaks-Paksi Hírnök Facebook-oldal

A kettes körzet egyik legfontosabb részébe, a Táncsics utcába szervezte tájékoztatóját Tóth Imre. A Fidesz-KDNP képviselőjelöltje az elmúlt időszakban a lakosság véleményét kérdezte arról, hol szeretnének látni fejlesztést. A képviselőjelölt kifejtette, hogy több mint négyszáz a körzetben lakót kérdezett meg, és sok hasznos ötletet gyűjtött be.

– Egyfelé gondolkozunk a lakókkal, ami szintén sokat számít – mondta a jelölt. Kijelentette továbbá, hogy a Táncsics Mihály utca felújítására is sor kerül, amennyiben a választók bizalmat szavaznak neki június 9-én.

A lakókkal a találkozók alkalmával beszélgetett még egy Villany utcai parkoló kiépítéséről, valamint a Duna-part teljes felújításáról. A csónaklerakónál már látható egy tábla, amely egy megközelítőleg 220 millió forintos felújítás tervezetét mutatja. Tóth Imre úgy gondolja, hogy minden nagyon modern és korszerű lesz.

A képviselőjelölt a tájékoztatón hangsúlyozta, hogy a választókerület lakói továbbra is megkereshetik ötleteikkel. A közös munkához, a körzet fejlesztéséhez kéri a választók felhatalmazását június 9-én.