Pályázatot írt ki a humánpolitikai bizottság

Pályázatot írt ki a humánpolitikai bizottság a fiatal szakképzett pályakezdők Pakson történő letelepedésének támogatására. A pályázat célja egyszeri, pénzintézet útján felhasználható, vissza nem térítendő helyi támogatással nyújtása lakás, családi ház vagy építési telek vásárlásához, vagy lakás, családi ház építéséhez. Azok pályázhatnak, akik még nem töltötték be 40. életévüket és a munkahelyük jelenleg Pakson van, valamint pályázatukhoz hiánytalanul csatolják a kért dokumentumokat. A bizottság a bírálat során előnyben részesítheti azokat a pályázókat, akik első saját tulajdonú ingatlant vásárolnak vagy építenek.

A pályázatot a Paksi Polgármesteri Hivatal intézményfenntartó csoportjánál (7030 Paks, Dózsa György út 55-61.) kell benyújtani. A pályázat beérkezésének határideje 2024. július 31. 16 óra. A pályázatot tartalmazó zárt borítékra kérik ráírni: „Humánpolitikai Bizottság fiatal szakképzett pályakezdők Pakson történő letelepedésének támogatása pályázat 2024. tavasz”, valamint a pályázó nevét és lakcímét.

A részletes pályázati kiírás további fontos információkkal, valamint a pályázati adatlapok átvehetők az intézményfenntartó csoportnál a hivatalban, vagy letölthetők a www.paks.hu honlapról (elérhető ide kattintva is).

Fotó: Babai István/Paksi Polgármesteri Hivatal archív illusztráció