Köszönetet mondott a voksokért Nagy Balázs

Nagy Balázs, a kettes körzet megválasztott képviselője a június 9-i választások végeredményét értékelte sajtótájékoztatón. Mint mondta, nagy köszönet jár azoknak a paksiaknak, akik támogatták őt és a Paksi Deák Ferenc Egyesületet.

Forrás: TelePaks

727-en voksoltak június 9-én Nagy Balázsra a kettes körzetben, így megszerezte a szavazatok többségét. A megválasztott képviselő sajtótájékoztatón köszönetet mondott azoknak, akik támogatták őt és a paksi Deák Ferenc Egyesületet. Arról is beszélt, hogy kiemelt hangsúlyt fektet a lakókkal való együttműködésre, kapcsolattartásra. Már most bárki megkeresheti.

– Elmondtam a kampány időszaka alatt is, hogy én itt élek a kettes körzetben. A városi könyvtárban
dolgozom, igazgatóként. Tehát lehet velem találkozni nap mint nap. Ugyanakkor megkereshetnek engem az emberek nemcsak szóban, hanem levélben, telefonon is. Forduljanak hozzám bizalommal az elkövetkező időszakban is – fogalmazott.

A megválasztott képviselő úgy látja, a városban a jó hangulat megteremtésén túl érdemi munkát is
kell végezni a jövőben. Már az őszre elkészítenék a város költségvetésének tervezetét. Szeretné, hogy ebben a kettes körzet erőteljesen szerepeljen. Tervek vannak több utca és közterület felújítására is, Nagy Balázs úgy számol, hogy ez az év még valószínűleg nem, viszont a jövő év már a tényleges fizikai munkáról fog szólni.

A megválasztott PDF-es képviselő újságírói kérdésre elmondta, hogy a körzetben a főutca felújításának 2029-ig el kell készülnie. Azt ígérte, hogy sokat fog dolgozni a megvalósításért.