Közleményt adott ki az MSZP helyi elnöke

Heringes Anita, az MSZP Paksi Szervezetének elnöke Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök/archív
Heringes Anita, az MSZP Paksi Szervezetének elnöke Fotó: Molnár Gyula/Paksi Hírnök/archív

Heringes Anita, az MSZP Paksi Szervezetének elnöke az alábbi közlemény szó szerinti közlését kérte szerkesztőségünktől:

Időközi önkormányzati választásra kerül sor Pakson a 2-es számú választókerületben 2018. szeptember 2-án, amelyen az MSZP Paksi Szervezete nem indít jelöltet az alábbi okokból.
Úgy látszik, hogy az utóbbi bő egy évben a paksi városvezetés is letévedt arról a helyes útról amire az esküjüket tették, hogy feladataikat a település fejlődésének előmozdítása érdekében lelkiismeretesen teljesítik.
Az elmúlt időszakban sokszor az volt érezhető, hogy döntéseik mozgatórugója nem a városban élők szolgálata, hanem az országosan is elharapódzó uram-bátyám stílus. A város vezetését inkább kezelik családi vállalkozásként, amelynek célja anyagi gyarapodásuk, mintsem szolgálatként, ami a feladatuk lenne.
Ebben a légkörben egy képviselőnek csak szélmalomharcot lehetne folytatni, amelynek a lakosság szempontjából nincs értelme. A kialakult helyzetben az egyetlen megoldásnak azt látjuk, hogy 2019-ben a paksiak egy olyan városvezetésre cserélik a mostanit, akik valóban őket kívánják képviselni.
Mi folytatjuk a felkészülést, hogy hiteles, méltó és tenni akaró jelöltekkel álljunk a választók elé 2019-ben. Olyan jelöltekkel, akiknek Paks többet jelent, mint egy város vagy egy vállalkozás. Olyan jelöltekkel, akik otthonuknak tekintik Paksot, amelyért szívből kívánnak dolgozni, áll a közleményben.