Vezetéstechnikai gyakorlati délután motorosoknak

A Városi Balesetmegelőzési Bizottság Paks és Péter Tamás oktató közlekedésbiztonsági, vezetéstechnikai gyakorlati délutánt tartanak 2019. szeptember 8-án 17 és 19 óra között Pakson, a LIDL áruház parkolójában. A programon lehetőség lesz motorral manővereket gyakorolni épített gyakorlati pályán, védett körülmények között, továbbá motoros balesetmegelőzési gyakorlati és elméleti tanácsokat kapnak a résztvevők, illetve gyermekmotoroztatással is készülnek a szervezők. A balesetmegelőzési bizottság meghívására jelen lesznek a Kalocsai Kék Lovagok Rendészeti Motoros Egyesület tagjai is, akik a kisebb gyermekeknek motorsimogatót tartanak, és az érdeklődőket beavatják az egyesület életébe is, írják a police.hu oldalon.

A Városi Balesetmegelőzési Bizottság Paks várja a motorosok, segédmotorosok jelentkezését szeptember 6-án 12 óráig üzenetben a Városi Balesetmegelőzési Bizottság Paks Facebook-oldalára, vagy a hermang@tolna.police.hu email címre küldött rövid levélben az alábbi adatok megadásával: név, telefonos elérhetőség, motorkerékpár hengerűrtartalma. A lehetőség korlátozott, az első 15 jelentkezőt tudják a pályára engedni. Mindenkit válaszban értesítenek.

A rendőrök várják továbbá a biztonságos motorozással kapcsolatos témákban a javaslatokat, észrevételeket a helyszínen, ahol személyes konzultációra is lehetőség nyílik. A szervezők minden érdeklődőt várnak a rendezvényre.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu