Nagyobb szerepet szeretne Magasföldi

Magasföldi József az elmúlt esztendő nyarán került Paksra, így első téli felkészülését tölti a Paksi FC egyesületénél. Mint elmondta, eddigi benyomása teljesen pozitív, elégedett az edzések munkamódszerével, a fizikai felkészítést beépítik a játékokba és ezt nagyon hasznosnak tartja.


A csapat hozzáállásával nincs baj, mindenki keményen dolgozik és hozzáteszi a magáét a sikerhez – nyilatkozta a paksifc.hu oldalon. Magasföldi hangsúlyozta, a csapat menetelését sikerként könyveli el, azonban önmagával már kevésbé elégedett. A kiváló eredményeknek is köszönhetően Kis Károly edző jelentősen nem változtatott a csapat gerincén, így eddig kevesebb szerephez jutott a focista, mint szeretett volna. Ugyanakkor hiszi, hogy van még mit fejlődnie, így mindent elkövet annak érdekében, hogy bizonyíthasson és meghatározó játékosként beverekedje magát a kezdőbe.

Erre lehetősége is lesz a bajnokság tavaszi mérkőzésein, ahol mint mondta, a csapatnak fel kell kötnie a nadrágját, ha az új edzővel harcba induló Loki csapatát le akarja győzni. De mi pontért, pontokért megyünk, és azon leszünk, hogy el is hozzuk őket. Ha így lesz, akkor szép tavaszunk lehet – tette hozzá Magasföldi.