Mit nézzünk ma?

Kéthetente hétfőn 17 és 19 óra között foltvarró klub várja az érdeklődőket a művelődési központ kisklubjában. A következő foglalkozás március 28-án este lesz, a részvétel ingyenes.

Március 28-án 18 órakor a Felnőtt hangverseny bérlet 3. előadásának keretében a Bartók Vonósnégyes lép fel a paksi Evangélikus templomban. A részvételi díj felnőtteknek 1500, diákoknak 1000 forint.

A Városi Múzeum által indított szabadegyetem soron következő előadása március 28-án 14 órakor kezdődik A római hadsereg és a Római Birodalom terjeszkedése címmel a Paksi Képtárban. A program keretében a római hadsereg felépítésével, a katonaság életével és hódításaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők Dr. Váradyné Péterfi Zsuzsanna múzeumigazgató és régész-történész előadásán és a Familia Gladiatoria hagyományőrző egyesület fegyverbemutatóján keresztül.

A népfőiskolai programsorozat keretében március 28-án 18 órakor Virágos patika című előadására várja az érdeklődőket a Városi Nyugdíjas Klub Közhasznú Egyesület a Jámbor Pál utca 13-as szám alatt.

Hajdú János polgármester, Barnabás István a gazdasági bizottság elnöke és Faller Dezső, a pénzügyi és ellenőrző bizottság elnöke lesznek a Közélet Közelről című magazin vendégei március 28-án 19 óra 15 perckor. A téma a város 2011-es költségvetése.