Mit nézzünk ma?

Kedden a híradó után a sporté a főszerep a TelePaks adásában. A sportmagazinban ezúttal a labdarúgás utánpótlásról láthatnak beszélgetést Osztermájer Gáborral a PSE, valamint Orosz Józseffel az ASE vezetőjével. A továbbiakban Záborszki Zoltán a PSE karate szakosztályának vezetője a 2011-es versenyekről tájékoztat. A Lelátóban Dallos Tibor várja a nézőket.

Könyvtári játszóház, activity vetélkedő és társasjáték várja a gyerekeket április 26-án 9 óra 30 perctől 18 óra 30 percig a dunakömlődi faluházban.

Kedden 15 órakor húsvéti kézműves foglalkozás vár kicsiket és nagyokat a dunakömlődi faluházban. A program részvételi díja 200 forint.

91:78-ra kikapott idegenben az ASE férfi kosárlabdacsapata a bajnoki elődöntő első mérkőzésén az Albacomptól. A három győzelemig tartó párharc állása 1:0 a fehérvári együttes javára. A piros-kék gárda április 26-án kedden 16 óra 30 perckor vág vissza a vereségért Pakson a Gesztenyés úti sportcsarnokban.

Április 26-án kedden 18 óra 30 perckor csap össze a Paksi FC a Videoton egyletével a Fehérvári úti sportpályán Pakson a Monicomp Liga 25. fordulójában.