Mit nézzünk ma?

Dr. Schmitt Pál országjáró körútja alkalmával a napokban Szekszárdon és Bátaszéken járt. A TelePaks Közélet közelről című műsorában interjút láthatnak a Magyar Köztársaság elnökével 19 óra 15 perctől.

Június 6-án 19 órakor a tavaszi bérlet 3. előadásának keretében a Central Park West című vígjátékot tekinthetik meg az érdeklődők a budapesti Centrál Színház előadásában a paksi művelődési központ színháztermében. Woody Allen szellemes, fordulatos, könnyed története két házaspárról szól, akik jóban vannak, összejárnak. De ahogy sokszor lenni szokott, az unalmas férj butácska felesége és a féltékeny asszony macsó férje a kelleténél is szorosabb kapcsolatba kerülnek. Egy idillinek induló délutánon elkezdik kiteregetni a szennyest, és ha már belefogtak, abba sem hagyják, amíg minden kicsinyes, közönséges és önző múltbéli tettük ki nem tudódik. A jegy 3000 forint.

A könyvhét alkalmából a művelődési központ érdekes programmal készül június 6-án: megnyitják a “Teraszt”, azaz az új lakótelepi találkahelyet, ahol egész nyáron bárki kényelmesen üldögélhet, beszélgethet, olvasgathat. A helyiség megnyitóján Borzavári Róza és Katz Fruzsina énekében és citerajátékában gyönyörködhetnek az odalátogatók, a felfrissülésről pedig büfé gondoskodik. A kinti felüdülést követően 18 órakor a ház galériájában Terescsényi Katalin fotókiállítása kezdődik.