Hírek röviden

Újabb kisfilmen dolgozik a két paksi amatőr filmes, Babai István és Kövi Gergő (lapunk főszerkesztője), akik már több fesztiválon is sikeresen mérették meg magukat. Legutóbbi filmjük, a Konstans Veszprémben és Tallinban is díjat kapott, és az egyik videomegosztón immár több mint 26 ezren látták. Legújabb filmjükben a főszerepeket két kaposvári színész, Krajcsi Nikolett és Formán Bálint játssza.

Vilniusban a zeneakadémia hangversenytermében lépett fel a Paksi Városi Vegyeskar. A 30 fős csoport a Litván fővárosban megrendezett Laudate Dominum II. Nemzetközi Egyházi Zenei-és Kórus Fesztivál keretében mutatta be tudását.

Remek hírrel tud lapunk szolgálni azok számára, akik nem csak az online közvetítésből szeretnének tájékozódni a csütörtöki, Tromsö elleni mérkőzésről. Egy norvég televízió közvetíti az összecsapást, amit Magyarországon ugyan nem láthatnak a televíziók többségén, de figyelemmel kísérhetik az interneten keresztül. A mérkőzés 19 órakor kezdődik, és a www.tv2sumo.no honlapon lehet figyelemmel követni.