Hírek röviden

Jelentős fennakadást okozott a kora reggeli órákban kezdődött felhőszakadás és szélroham, mely a város több területén csavart ki fákat, hordott az útra ágakat. A vihar Paks területén több helyen áramkimaradást is okozott.

Az elmúlt napokban két bűncselekmény is történt Pakson. A Gesztenyés utca egyik lépcsőházának kaputelefonját megrongálták, ezzel 25 ezer forintos kárt okozva, emellett a Váci Mihály utca egyik zárt lakásába betörtek és elloptak 70 ezer forint készpénzt, közölte a rendőrség.

A kecskeméti siker után újabb erőpróba vár az MVM Paks csapatára. A továbbjutáshoz nagy bravúrra lesz szükség Kis Károly egyletének, miután a hazai Tromsö elleni mérkőzés eredménye döntetlen lett. „A Tromsőnek jól sikerült a főpróbája, a klasszikus skandináv futballon túl kombinatívan játszik. Amint az első meccs előtt is mondtam, ahhoz, hogy a bravúr meglegyen, mindenkinek tudása legjavát kell adni, illetve fegyelmezetten, szervezetten kell játszani” – nyilatkozta a zöld-fehérek vezetőedzője. A Paks csütörtökön 19 órától lép pályára a skandináv ellenfél vendégeként, a mérkőzésről élő tudósítást olvashatnak a Nemzeti Sport Online-on.