Mit nézzünk a hétvégén?

Július 29-én 20 órakor a Másnaposok című nagysikerű film második részét vetítik a művelődési központ színháztermében. Ezúttal Stu mondja ki a boldogító igent, méghozzá Thaiföldön. A szesztestvérek természetesen így sem maradnak ki a mulatságból, de csalódottan kell tapasztalniuk, hogy Stu – tanulva az eddigiekből – óvatos kerti partit tervez a hepajozás helyett. Ám még a legtávolabbi földrészeken is igaz a régi mondás: ember tervez és aztán mások végeznek vele. Las Vegas semmi ahhoz képest, ami Bangkokban történhet.

Az idei évben már 18 éves a Határon Túli Magyar Középiskolások Tábora, melynek fő témája ezúttal Lázár Ervin ezerszínű írói világa lesz. A program megnyitója július 30-án szombaton 14 órakor lesz, melyen előadást tart Szakonyi Károly Kossuth-díjas író, a Pro Artis színtársulat és bemutatkozó estet tartanak a vendégek saját otthonukról, szülőföldjükről.

A TelePaks az elmúlt hét legfontosabb eseményeit összefoglaló víkend híradóval jelentkezik pénteken, melyben beszámol többek között a Terasz nagysikerű családi napjáról, az Atomzsaru strandfocikupa eredményeiről és a Nemzetközi Dunatúra programjáról is.