Hírek röviden

Az E.ON értesítése szerint Pakson szeptember 28-án 8 órától várhatóan 17 óráig a következő helyszíneken lesz áramszünet a lakótelepen: a Barátság utca 4., 6., 8., 10., 12., 14., 15. címen,  az autóbuszvárónál, a Spar üzletében, a Barátság utcai üzletsoron, az orvosi rendelőben, a Kishegyi utca 36., 38. címen, a postán és több üzletben.

A Tolna megyei Kormányhivatal Igazságügyi Szolgálat Jogi Segítségnyújtó Osztálya kihelyezett ügyfélfogadást tart Pakson. A nép ügyvédjét október 4-én és 18-án, november 15-én és 29-én, valamint december 13-án és 27-én kereshetik fel a Dózsa György úti irodaház második emeletén 9 és 12 óra között.

November 5-én a városi művelődési központban rendezik a nemzetközi Alpok Adria szépségverseny Tolna megyei döntőjét és keresik Paks szépét is. A versenyre október 23-ig lehet jelentkezni, a nevezéshez egy arcképet és 14 éves kor felett egy fürdőruhás képet kell küldeni a csillagshow@gmail.com e-mail címre.

Kihelyezett tanfolyamot tartottak hétfőn Pakson a Fehérvári úti stadionban az UEFA Pro Licenc hallgatói. Az egésznapos programon több előadás, és két edzés megtekintése szerepelt. Az előadók között az MVM Paks két ügyvezetője is helyet kapott, Balog Judit és Haraszti Zsolt a klub felépítéséről, fejlődéséről beszélt. A vendégek között ott szerepelt Mezey György, a Magyar Labdarúgó Szövetség edzőképző központjának igazgatója és Krausz Márton megyei igazgató is.

Paksi pedagógus is versenyben van a 2011. legzöldebb pedagógusa címért, melynek immár második fordulója következik. Jantnerné Oláh Ilona a Hétszínvirág tagóvoda vezetője, az általa vezetett ÖKO Munkacsoport Alapítvány keretében számtalan környezetvédelmi program szervezésében részt vesz, mint például az Ültess fát, életfát program. A megtisztelő cím odaítélésével kapcsolatban szavazni a www.tengerecki.hu honlapon lehet regisztrációt követően.