Hírek röviden

A Vakok és Gyengénlátók Tolna Megyei Egyesülete kihelyezett ügyfélfogadást tart Pakson. A programra október 7-én pénteken 10 órakor kerül sor a polgármesteri hivatal földszinti kistermében.

Szerdán lezárták a Virág utca, Május 1 és Csendes utca közötti szakaszt az úton folyó munkálatok miatt. Az érintett területet hétfőn adják át ismét a forgalomnak.

Elkészítették a Magyar Kupa következő, negyedik körének sorsolását, melyben már az MVM Paks is érdekelt. Kis Károly egylete az NB III. Mátra csoportjában szereplő Putnok VSE ellen mutatkozik be az idei kiírásban, a mérkőzés október 26-án szerdán, 14 órakor kezdődik Putnokon.

Paks Kábítószerügyi Egyeztető Fóruma október 10-én hétfőn 14 órai kezdettel tartja soron következő ülését a városi művelődési központ zöldtermében. Az ülésen Cselenkó Erika, a KEF koordinátora ismerteti a szervezet által beadott pályázatokat. Az Apró dolgok című magyar kisjátékfilm vetítését követően Erdélyi Gabriella, a Mentálhigiénés Egyesület vezetője beszélget Káli-Kullay Károllyal, a Sziget Droginformációs Alapítvány ügyvezetőjével.