Közérdekű közlemény

Önök a katasztrófavédelem újabb próbariasztását látják. Ez továbbra is egy katasztrófavédelmi gyakorlat! Gyakorlatunk forgatókönyve egy, a valósággal teljes mértékben megegyező helyzetre épül, de kitalált helyszíneken.

A Mars Reconnaissance Orbiter mesterséges hold lezuhanását követően Otoh Gunga és  Coruscant városok után Otoh Sancture város is lakatlanná vált.

Az esemény továbbra sem érinti közvetlenül Magyarországot, viszont továbbra is fenntartjuk a ténylegesen működő önkéntes véradási akciót. Várjuk a 18 és 65 év közötti lakosokat!

Jelentkezni lehet egész nap az Országos Vérellátó Szolgálat intézményeiben és tűzoltó parancsnokságokon.  Kérjük hozza magával személyi igazolványát, lakcímkártyáját és eredeti TAJ kártyáját.

Kérjük, ne telefonáljanak! További információk elérhetőek a www.katasztrofavedelem.hu, illetve a www.katasztrofavedelem.hu  című honlapon.

Amennyiben a katasztrófavédelmi gyakorlat miatt szeretteikkel, családtagjaikkal, barátaikkal feltétlenül kapcsolatba akarnak lépni, erre a célra csak az SMS küldést használják! Katasztrófák esetén telefonhívásaikkal blokkolják a hálózatot, ezáltal akadályozzák a készenléti szolgálatok tevékenységét! Közlemény vége.