Mit nézzünk ma?

Makk Károly Szerelem című filmjét ajánlja a mozikedvelők figyelmébe dr. Egry Tiborné a kulturális központ olvasótermében február 16-án 18 órakor. A rendezvény ingyenes, mindenkit szeretettel várnak.

Az orvos a konyhában lakik címmel tart előadást dr. Tóthné Rabóczki Ágnes, a Táplálékallergia Centrum vezetője a liszt- és laktózérzékenységhez kapcsolódó diétákról a Gyógyító táplálék című programsorozat február 16-i rendezvényén. A 17 óra 30 perckor kezdődő könyvtári eseményen termékbemutatóval egybekötött ételkóstoló is lesz, valamint beszélgetés Dénes Anikóval, az Édes élet glutén- és laktózmentesen is című könyv szerzőjével.

A dunakömlődi faluház aktuális egészségügyi előadássorozatában pedig a reumás betegségek kerülnek előtérbe, amelyekről dr. Juhász Katalin háziorvos beszél az érdeklődőknek február 16-án 17 órától.

Farsangi batyusbálba invitál minden táncos lábú érdeklődőt a Delelő Nyugdíjas Klub február 16-án csütörtökön a Csengey Dénes Kulturális Központba. A nyitott, élőzenés rendezvényre jelmezes résztvevőket is várnak.