Hírek röviden

A leendő gyermekkönyvtár piactéri épületénél február 24-én, pénteken 9 órakor veszi át a munkaterületet a közbeszerzési eljárás nyertese, az Ulbert Kft. A munkaterület átadáson a kivitelező képviselője, a városháza műszaki osztályának munkatársai, hatóságok és a könyvtár képviselői lesznek jelen.

Folytatódik a paksi Toldi utca építése. Február 27-én kötik meg a szerződést a paksi városháza kis házasságkötő termében, a Toldi utca II. ütemének, a Mező utcától a Pál utcáig tartó szakaszának a megépítésére. A nyertes ajánlattevő a Microcenter-Paks Kft. A kivitelezés kezdete április 2., befejezése május 30.

Új vezetője van a paksi Erzsébet Nagy Szállodának Ignits Márta személyében, írta meg a Fortuna Rádió honlapja. A szállodavezető paksi lakos, 12 éve dolgozik a szállodaiparban, itthon és külföldön is vállalt már feladatokat.

A letűnt civilizációkat bemutató sorozat keretében A város a felhők felett címmel lesz filmvetítés a lenyűgöző Machu Picchuról a dunakömlődi faluházban csütörtökön 16 órakor.