Hírek röviden

Két önkormányzati beruházás is indul hétfőn. Március 19-én 9 órakor vette át a kivitelező BA-TU Kft. a munkaterületet az Árvíz utcában, ahol megkezdődik a csónakház építése, amely június végére készül el. Ugyancsak hétfőn 11 órakor veszi át Cseresznyésben a munkaterületet a Modus Vivendi Kft. Az erdei iskola decemberre nyeri el megújult és kibővült formáját.

Ahogy arról már korábban hírt adtunk, március elsejétől az önkormányzat megbízásából Kökény Henrietta szervezi és koordinálja városunkban az önkéntes munkát. Az első önkéntes fórumra március 20-án kedden 15 órára várják a szervezetek, intézmények képviselőit a polgármesteri hivatal kisházasságkötő termébe.

Véradókat toboroz a Vöröskereszt paksi szervezete március 21-én az Energetikai Szakközépiskolában, írja a fortunaradio.hu honlapja. A diákok 8:30 és 13 óra között taj-kártyával, személyi igazolvánnyal és lakcím kártyával jelentkezhetnek a véradásra.

A március 24-i szombati Zalaegerszeg elleni ASE mérkőzés kezdési időpontja 19 órára módosult, emellett a Magyar Kupa összecsapásainak időpontjai is megváltoztak. Az idei évben is Szolnokon rendezik meg a Magyar Kupa négyes döntőt, amelynek új dátuma április 8-9. Arról, hogy a meccsek hány órakor kezdődnek, később adnak tájékoztatást a szervezők. Mint ismert, az Atomerőmű SE az Albacomp csapatával csap össze a döntőbe kerülésért.