Hírek röviden

Tóth Ferenc kormánymegbízott nemrég hivatalában fogadta Hamvas Istvánt, a Paksi Atomerőmű Zrt. vezérigazgatóját. A találkozó során a kormánymegbízott áttekintést adott a hivatali szervezet felépítéséről, működési tapasztalatairól, az eddig elvégzett és jövőbeni feladatokról, a közigazgatási rendszer 2010-ben kezdődött átszervezéséről, kiemelt figyelemmel a 2013-ban létrejövő járásokra. A konzultáció során mindkét fél egyetértett abban, hogy a kormányhivatal és az atomerőmű közötti kapcsolat kiváló, a jövőbeni eredményes együttműködés feltételei biztosítottak, áll a kormányhivatal közleményében.

Holnap a Diósgyőr gárdája fogadja az MVM Paksot, az esélyekről Kis Károly vezetőedző nyilatkozott a klub honlapján: – A Diósgyőr újoncként nagyszerűen szerepel a bajnokságban, ráadásul, komoly szurkolótábor segíti őket. Arra számítunk, hogy a diósgyőriek az eddigieknél is elszántabbak lesznek. Ugyanakkor bízom a játékosaimban, és abban is, hogy felnövünk a feladathoz. Ezúttal is nagyon sokat fog jelenteni, hogy abban a néhány szituációban, ami várhatóan adódni fog, mennyire tudunk koncentrálni, és jó döntést hozni. Várhatóan egy agresszív játékot képviselő csapattal fogunk szembenézni, tehát nekünk is harcosan, ugyanakkor fegyelmezetten kell játszanunk.
Az DVTK-nál történt edzőváltás kapcsán Kis edző hozzátette: – Továbbra is csak magunkkal foglalkozunk, és próbálunk minél jobban felkészülni. A többi majd a pályán eldől.