Utcán a friss Paksi Hírnök

Volt fedett nyomozó, biztonsági vezető, most a DC Dunakom egyik részlegét vezeti Cseh Tamás, aki feleségével együtt cigánymissziót is végez. Ezúttal tőle kérdezte a Paksi Hírnök újságírója: – Jó napot, mi újság?

Csupán egy munkahely alkalmazottjai tiltakoztak kirívóan és mindössze öt vendéglátóegység volt, amelynek üzemeltetője megengedte a zárt térben dohányzást – a Paksi Hírnök hasábjain az ÁNTSZ szakembere értékelte a nemdohányzó törvény bevezetése óta eltelt időszakot.

Partnertelepülésünk, Visk mutatkozik be a Paksi Hírnök mellékletében. A városi lap hasábjain megismerhetik, milyen az élet a kárpátaljai nagyközségben, miért könnyű és miért nehéz magyarnak lenni Ukrajnában.

A Bazársor történetét idézi fel Kernné Magda Irén Üdvözlet Paksról című sorozata, amelyből az is kiderül, miért páratlan építészeti szempontból az egykori városközpont.

Még csak februárban indult a facebookon, de már hatalmas népszerűségnek örvend a Paksi Képek kezdeményezés, aminek segítségével bárki feltölthet, kommentálhat és böngészhet a városról, a helyi családokról, eseményekről és épületekről szóló archív fotográfiákat.