Hírek röviden

A nagy érdeklődésre való tekintettel második önkéntes fórumra várja az érintetteket április 26-án, csütörtökön 16 órára Kökény Henrietta, az önkéntes munka szervezője a városháza kis házasságkötő termébe. A fórumon megválaszolják az elmúlt időszakban felmerült kérdéseket, megbeszélik az eddigi tapasztalatokat, de szó lesz az önkéntességet érintő civil törvényben történt változásokról is.

Testületi ülést tart április 25-én szerdán 16 órakor a Német Nemzetiségi Kisebbségi Önkormányzat Dózsa György úti irodájában. A napirendek között szerepel az elmúlt évi költségvetés végrehajtása, a nemzetiségi nap előkészületei, illetve döntenek az Arany Rozmaring díj odaítéléséről is.

Önkéntes munkára várják a jelentkezőket április 29-én, 13 órától az úzdi iskolamúzeumba. Vasárnap délután takarítás, környezetszépítés zajlik helybeliek és paksiak részvételével – amelyhez bárki csatlakozhat.

Rendkívüli testületi ülés lesz szerdán: dr. Juhász Katalin és dr. Czigler Csaba július 1-jétől a Váci Mihály u. 1. szám alatt folytatják háziorvosi rendelésüket – ehhez módosítani kell az önkormányzat és a háziorvosok közötti feladat-ellátási szerződést. Ezt tárgyalják a városvezetők április 25-én 16 órakor, majd a képviselők intézmény-bejárás keretében ellátogatnak az időskorúak otthonába.