Hírek röviden

Egy robogós szenvedett nyolc napon túl gyógyuló sérülést tegnap Pakson, amikor a Hársfa utcában egy Malagutival közlekedve eddig ismeretlen okból menetirányt váltott, letért az útról és a beton vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében a vezető súlyos sérülést szenvedett, az anyagi kár pedig 100 ezer forint, tájékoztatott Heisler Judit, a Paksi Rendőrkapitányság sajtóreferense.

A hőségtől menekülők e hétvégén péntek este ismét a paksi strand medencéiben frissülhetnek, ahol június közepétől a helyiek által már jól ismert strand esték rendezvénysorozat folytatódik. Július 13-án a program második állomásaként a Cherry Bomb, a Kényes Foltok, valamint a paksi zenekarok közül a Hesz-Ulbert Duó lép színpadra. Kapunyitás 20 órakor, zárás 24 órakor lesz, jegyek a helyszínen vásárolhatóak 950 forintért.

2:0-s győzelmet aratott az MVM Paks felkészülési mérkőzésen az NB II. egyik meghatározó csapata, a Szolnok ellen. A paksifc.hu beszámolója szerint a Tiszaújvárosban rendezett találkozót Bartha László duplája döntötte el, Fiola Attila egy előkészítéssel jeleskedett.