Hírek röviden

Műszaki cikkeket és egyéb használati tárgyakat loptak el a minap egy paksi ház melléképületéből, a bűncselekménnyel okozott kár 227 ezer forint, tájékoztatott a rendőrség.

Tv-s meccset játszik az MVM Paks. A Sport2 televízió élőben közvetíti pénteken a Paks-Eger labdarúgómérkőzést, a találkozó 17 órakor kezdődik a Fehérvári úti stadionban. A zöld-fehérek megbízott trénere a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, egyáltalán nem lehetnek biztosak a győzelemben, és szerinte nehezebb dolguk lesz, mint múlt héten a Honvéd ellen, amikor idegenben 3:3-as döntetlent játszottak. – Manapság az NB I.-ben senki sem mehet biztosra senkivel szemben sem – véli Máté Csaba.

Szeretné méltó módon köszönteni az őszi pontyvadász időszakot a Paksi Atomerőmű Horgászegyesület, ezért szeptember 7-9. között egy nyílt nevezésű bojlis versenyt szervez. A program célja, hogy megmutassa a tórendszer adottságait az ország minden tájáról érkező bojlisoknak és lehetőséget biztosítson egy kellemes hangulatú hétvégén az új horgászbarátságok kialakítására, írja a fortunaradio.hu.