Mit nézzünk a hétvégén?

A Prometheus című amerikai sci-fit vetítik pénteken 20 órakor a kulturális központ színháztermében Michael Fassbender és Charlize Theron főszereplésével. A közeli jövőben járunk, hőseink egy kutatócsoport tagjai, akik az emberi faj eredetét kutatják: egy barlangrajzokból összerakott csillagtérkép alapján igyekeznek megtalálni földönkívüli teremtőinket egy halálos ágyán lévő babonás multimilliomos megbízásából. A Weyland-vállalat finanszírozásában a Prometheus kutatóűrhajó egy távoli bolygóra repül, mert Elizabeth Shaw és Charlie Holloway archeológusok földi felfedezései azt előlegezik, itt élhetnek azok az istenek, akiknek planétánkon az életet köszönhetjük.

Az Egri FC csapata ellen lép pályára a hétvégén az MVM Paks labdarúgóegylete. Az ellenfél jelenleg az OTP Bank Liga tabelláján a 15. helyen áll a zöld-fehérek 12. helyezésével szemben, így a papírforma szerint a tolnai alakulatnak simán kell hoznia a mérkőzést. Az összecsapás pénteken 17 órakor kezdődik a Fehérvár úti stadionban.

A hétvégén számos műsor közül válogathatnak a Paksi Kistréségi Televízió csatornáján.
Szombaton 17.30-tól ismétlik a Paks-Eger találkozót, vasárnap 17.30-tól pedig az augusztus 19-i Duna-parti események összefoglalója következik. 18 órától a Szent István Napi városi ünnepség legszebb pillanatait eleveníthetik fel a nézők.