Abszolút pech: a kezdőcsapatból a műtőbe kerül

Kiss Tamás után Zsók József is komoly sérülést szenvedett az MVM Paks legutóbbi labdarúgó mérkőzésén, írja a klub honlapja. Miután a játékos végre bekerült a kezdőcsapatba, a Ligakupában súlyosan megsérült, valószínűleg műteni kell: Zsók József a Siófok elleni, szombati mérkőzés 12. percében ütközött Dajiccsal. Azonnal látszott, hogy nagy a baj, hordágyon vitték le a pályáról, rögtön az öltözőbe. Kedd reggel az is kiderült, hogy műteni kell a térdét.

– Az biztos, hogy elment a keresztszalagom, és még a porc is megsérült. Ennek mértéke majd a beavatkozáskor lesz világos. Ami viszont már most is az, hogy hat hét mankózás következik. Szóval, az őszi szezon a számomra befejeződött. Eléggé megvisel a dolog, hiszen már kezdtem jól érezni magam. Ment a futball, bekerültem a csapatba is, és akkor tessék… Egyet tehetek, elkövetek mindent a legjobb és a leggyorsabb felépülés érdekében. Bízom benne, hogy a téli felkészülést már a fiúkkal együtt kezdhetem – nyilatkozta a paksifc.hu honlapjának.

A nyáron Kaposvárról érkező Zsók József a legutóbbi bajnoki fordulóban a Győri ETO ellen lépett pályára először az első csapatban, és rögtön kezdőként. Korábban Kiss Tamás sérült meg, ő fél évig nem léphet pályára, miután a Sopron elleni NB II.-es mérkőzésen összerúgott az ellenfél egyik játékosával. Őt is műteni kellett, mert keresztszalag-szakadása van, olvasható a rangado.hun.